مجله دلتا

درمان دل درد بعد از غذا خوردن با روش‌ هاي گياهي

دل درد بعد از خوردن غذا مي‌تواند به دلايل مختلفي مانند پرخوري، بيماري سلياك، مشكلات معده و ... پديدار شود. براي درمان اين عارضه مي‌توان از گياهان دارويي مانند بادرنجبويه، زيره، زنجبيل و ... استفاده كرد.

درمان دل درد بعد غذا خوردن

درمان دل درد بعد از غذا خوردن با روش‌ هاي گياهي

بسياري از افراد بعد از خوردن غذا به يكباره دچار دل درد مي‌شوند. دل درد بعد از خوردن غذا مي‌تواند دلايل زيادي داشته باشد كه برخي از اين دلايل خطرناك بوده و برخي ديگر با اصلاح برخي عادات غذايي برطرف مي‌شوند. در اين مطلب از مجله دلتا شما را با درمان دل درد بعد از غذا خوردن آشنا خواهيم كرد.

دمنوش زنجبيل

خواص زنجبيل براي معده و بهبود عملكرد دستگاه گوارش بسيار زياد است. زنجبيل تسكين دهنده دستگاه گوارش است؛ اسيد معده را مسدود كرده و باكتري‌هاي معده را نابود مي‌كند. براي تهيه دمنوش زنجبيل، دو فنجان آب جوش را با چند تكه ريشه زنجبيل دم كنيد. بهتر است بيست دقيقه پيش از ناهار يا شام دمنوش زنجبيل بنوشيد.

درمان دل درد

گشنيز

خواص گشنيز نيز در درمان دل درد موثر است. گشنيز مقوي معده، ضداسپاسم، ضد دل درد، ضدميكروب، ضد قارچ، تقويت كننده قواي جنسي، هضم كننده غذا، صفراآور، آرام بخش، كاهش دهنده قندخون، كاهش دهنده چربي خون و كاهش دهنده فشارخون است.

چاي بابونه

چاي بابونه نه تنها براي تسكين دل درد بعد از غذا خوردن مؤثر است، بلكه براي آرام كردن اعصاب معده نيز عالي است. چاي بابونه آرامش بخش است. از اين رو، مي‌تواند از بروز دل درد بر اثر استرس نيز جلوگيري كند.

درمان خانگي

ميوه پاپايا

پاپايا ميوه‌اي با درخت بومي مناطق حاره‌اي قاره آمريكاست. اگر زياد دچار نفخ مي‌شويد پاپايا بخوريد. پاپايا داراي آنزيمي به نام پاپائين است كه به هضم غذا كمك كرده و مانع از بروز دل درد مي‌شود.

زيره

خواص زيره سياه در درمان بيماري‌هاي دستگاه گوارش موثر است. زيره داراي خواص بادشكن، مقوي معده، ضد اسپاسم، ضد تشنج، ضد صرع، عرق آور، ضد سم، ضد صفرا، تقويت كننده قواي جنسي، قابض، ضد نفخ، ضد احتقان، هضم كننده غذا و ادرار آور بوده و داراي خواص آنتي اكسيداني است و به درمان دل درد بعد از خوردن غذا كمك مي‌كند.

بومادران

از جمله خواص گياه بومادران درمان ناراحتي معده، اسهال، دل درد، خونريزي معده، تنظيم قاعدگي زنان، اشتها آوري، نيرو بخش بودن و تسكين سوزش ادرار است.

هل

جويدن هل بعد از غذا به هضم و گوارش بهتر كمك مي‌كند. هل پايين آورنده تب، تسكين دهنده درد رماتيسم، برطرف كننده ريفلاكس معده، تقويت كننده معده و روده، بهبود دهنده هضم غذا، تقويت كننده قلب و ضد نفخ است.

دمنوش گياهي

دارچين

دارچين باعث تسكين معده درد و حالت تهوع مي‌شود. براي مصرف آن بايد يك قاشق مرباخوري دارچين را به مدت ۱۰ دقيقه در يك ليوان آب جوشاند و بعد نوشيد.

نعناع

دمنوش نعناع براي درمان دل درد بعد از خوردن غذا مؤثر است. اين گياه به كاهش انقباضات معده و روده كمك مي‌كند و باعث تسكين تهوع و درد معده مي‌شود.

آلوئه ورا

آلوئه‌ورا گوارش را بهبود مي‌بخشند. آب آلوئه‌ورا علائم رفلاكس معده را كاهش مي‌دهد. آب آلوئه‌ورا با خاصيت ضدالتهابي‌اش توليد اسيد را كاهش مي‌دهد. پيش از وعده‌هاي غذايي نصف فنجان آب آلوئه‌ورا بنوشيد.

سركه سيب

خواص سركه سيب به طرز شگفت انگيزي براي درمان مشكلات گوارشي مؤثر است. نوشيدن يك قاشق چاي‌خوري سركه سيب و يك ليوان آب مي‌تواند به سرعت سوزش سر دل را تسكين دهد.

سركه سيب

شيرين بيان

مبتلايان به رفلاكس معده مي‌بايست ۱۵ دقيقه پيش از غذا، عصاره شيرين بيان به همراه مقداري آب جوش و پس از غذا يك استكان عرق بومادران بنوشند. مصرف عصاره شيرين بيان ۱۵ دقيقه قبل از غذا با مقداري آب جوش ولرم براي تقويت معده، كاهش اسيد معده و رفع دل درد بعد از خوردن غذا مؤثر است. پس از خواص شيرين بيان براي معده نيز غافل نشويد.

جوش شيرين

جوش شيرين براي معده دردهاي شديد توصيه مي‌شود. يك قاشق چاي‌خوري جوش شيرين را به يك فنجان آب گرم بيافزاييد و آن را بنوشيد.

گلاب

براي رهايي از حالت تهوع و دل درد بعد از غذا خوردن، گلاب بنوشيد. معجون گلاب و عسل بسيار توصيه مي‌شود.

گلاب


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: 16
+ نوشته شده: 1399/8/18 ساعت: ۱۱ توسط:deltamag :